Η επεμβατική φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση τώρα και στην Ελλάδα! Η σύγχρονη αντίληψη στην θεραπεία. Όταν η τεχνολογία συναντά την ιατρική γνώση επιτυγχάνεται μέσω εμβιομηχανικών και νευροφυσιολογικών μεθόδων.

Μεγάλο ποσοστό ασθενών μπορούν ν΄αποφύγουν τη χειρουργική λύση στο πρόβλημα τους, με γρήγορο, μόνιμο και θεαματικό τρόπο. Τη δυνατότητα αυτήν στην αποκατάσταση τη δίνει η σύνδεση της σύγχρονης φυσιοθεραπευτικής τεχνολογίας με την ιατρική γνώση, μέσω ειδικών θεραπειών.

Η θεραπεία γίνεται, αφού δημιουργηθεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα του ασθενούς, μετά από ειδικές φυσ/κές εξετάσεις & μελέτη αυτών, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα Πανεπιστημιακών κλινικών Ευρώπης, Καναδά, Ιαπωνίας, όπως του Mac Gill Καναδά και Kantonsspital Ζυρίχης.


Το πρόγραμμα αποθηκεύεται σε δισκέτα και επιδέχεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα σύγκριση με το πρωτόκολλο ως προς την αποτελεσματικότητα του και βρίσκεται στη διάθεση του ιατρού και του ασθενούς.

Οι συνεργάτες είναι φυσιοθεραπευτές με μεταπτυχιακές σπουδές και πείρα, μέλη του Φ.Π.Σ., που συνεργάζονται με επιτελείο ιατρών συναφών ειδικοτήτων.

Ο εξοπλισμός είναι ανάλογος των ειδικών θεραπειών που εκτελούνται και ισάξιος ενός ευρωπαϊκού, καναδικού εργαστηρίου.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΛΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Η ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μπορεί να λύσει:

1. Πολλά μετεγχειριτικά προβλήματα όπως:

      α) μερικές αξονοτμήσεις νεύρων, που έγιναν κατά την διάρκεια
          αρθροπλαστικών.

      β) μη σύμπτωση λειτουργικού με τον μηχανικό άξονα της άρθρωσης.

      γ) βραδεία επούλωση ιστών με μεγάλη μυική ατροφία και ταυτόχρονη
          δυσκαμψία του μέλους.

2. Να έχει ο θεράπων ιατρός σαφέστερη κλινική εικόνα του ασθενούς, μετά από την εργαστηριακή μελέτη της εμβιομηχανικής αξιολόγησης.

3. Να υπάρχει θεραπευτική εναλλακτική, όπου δεν επιτρέπεται, να χειρουργηθεί ο ασθενής, όπως οι καρδιολογικοί ασθενείς, έγκυες γυναίκες κλπ.

4. Να αποφευχθεί η χειρουργική λύση σε πολλές περιπτώσεις προπτώσεων μεσοσπονδύλιων δίσκων, κηλών μεσοσπονδύλιων δίσκων, μετεγχειρητικών πόνων, μερικών ρήξεων συνδέσμων, μηνίσκων, πολλαπλών αποτυχημένων χειρουργείων σπονδυλικής στήλης κλπ.

5. Να υπάρχει θεαματικό θεραπευτικό αποτέλεσμα με την ταυτόχρονη φαρμακευτική αγωγή σε νευρολογικά περιστατικά, μέσω των νέων αντιλήψεων στην αποκατάσταση.

Θεωρίες αποκατάστασης δημιουργίας νέων νευρωνικών κυκλωμάτων, νευροδιεργέσεων, αναπλάσεων ιστών, αύξησης ταχύτητας βιοχημικών αντιδράσεων σε νευρολογικά περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ